De beste logeeradressen vindt u hier!

Logeren in Beerze

  • aandevecht2004 (4)
  • Badkamer Boompieper
  • Badkamer
  • Buiten Boompieper
  • IMG-20210423-WA0022
  • Regge (4)
  • Wandelen bij Beerze
  • Woonkamer Boompieper
  • Woonkamer vakantiehuisje


Natuurhuisje De Boompieper

Natuurhuisje “Boompieper” ligt verscholen tussen het groen van het Vechtdal in het buurtschap Beerze (Overijssel). Hier kan je heerlijk genieten, ver weg van de massa. 

Rondom het natuurhuisje zijn talloze fietsroutes en de wandelroutes in de omgeving van Beerze en Ommen behoren tot het enorme Wandelnetwerk – Vechtdal Overijssel. Een heerlijk plekje om helemaal op te laden… 

Het huisje is van alle gemakken voorzien en geschikt voor 2-3 personen.


Vechtdal

Het ligt verscholen tussen het groen bij Beerze in Overijssel en bevindt zich in het Vechtdal, op 5 minuten lopen naar de Vecht. Deze rivier werd vroeger gebruikt door schippers met hun schepen op hun route van Duitsland naar Zwolle. Ons natuurhuisje heeft een eigen toegangsweg en ligt bij Camping Wilrod. Het vakantiepark de Beerze Bulten is op loopafstand en hier bevindt zich een kleine supermarkt, restaurant, een zwemparadijs en nog veel meer. Ook als je niet  op het vakantiepark de Beerze Bulten verblijft, dan ben je van harte welkom.


Pittoreske Dorpjes

Het pittoreske dorpje Beerze heeft door de monumentale boerderijen een authentiek karakter. En natuurlijk is het mogelijk om hier bij de boer producten uit de streek te kopen. Want wat is er nu leuker dan lekker rondstruinen in een mooie, sfeervolle boerderijwinkel bij jou in de buurt?
Op 10 kilometer afstand vind je het levendige stadje Ommen. Ook dit ligt aan de Vecht en heeft een enorme geschiedenis. Vooral in de zomer worden hier veel activiteiten georganiseerd.


Fietsen En Wandelen

Rondom het natuurhuisje zijn talloze fietsroutes en de wandelroutes in de omgeving van Beerze en Ommen behoren tot het enorme Wandelnetwerk – Vechtdal Overijssel.


Het Huisje

Als groot liefhebber van rust en natuur kan ons geluk niet op en dit willen wij natuurlijk heel graag met jullie delen.
Het huisje is omheind door het groen en hierdoor kan je dus volop genieten van veel privacy en rust, ver weg van de massa.


Vragen over de Boompieper? Laat het ons weten en we beantwoorden deze zo snel mogelijk. 

Jan & Willeke


Klik hier voor meer informatie