De beste logeeradressen vindt u hier!

Sassoferrato

  • 7-6ba
  • DSC_4043
  • IMG_4118

Casa Tartufo

Sfeervolle Camping & Appartementen in Italië voor een onvergetelijke vakantie
Wij heten je graag van harte welkom in de wereld van Casa Tartufo, Casa Tartufo ligt bij het oude stadje Sassoferrato, in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, op 578 meter hoogte en op circa 30 kilometer van de prachtige brede (kindvriendelijke) stranden van de Adriatische zee. Casa Tartufo bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijke Italië vakantie.
Wie op zoek is naar comfortabele en sfeervolle appartementen in Italië, is bij Casa Tartufo aan het juiste adres. Met maar liefst zes ruime appartementen voor twee tot acht personen is er plek voor iedereen. Onze appartementen hebben een fabelachtig panoramisch uitzicht over glooiende velden en heuvels, van Le Marche tot aan de Adriatische zee!


Overnachten in stijl op onze kleine camping
Ben je een liefhebber van overnachten in de natuur? In dat geval heten wij je van harte welkom op onze schaduwrijke camping, welke is gelegen in onze truffel boomgaard. Onze kleine camping biedt zowel ruimte voor de eigen tent als de camper, caravan of vouwwagen. Ook verhuren wij bijzonder stijlvolle en compleet ingerichte Safari Tenten, voor wie het puur natuur met luxe wil combineren.


Casa Tartufo
Loc. Bosco Rotondo 3
60041 (Doglio)
Sassoferrato – Italia
T: 0039-3313989098
E: info@casatartufo.nl
https://casatartufo.nl/