De beste logeeradressen vindt u hier!

Overnachten in Willingen-Usseln


Haus Alle Jahreszeiten


Een door 2 Nederlanders gerund vakantiehuis in Sauerland met 6 ruime én moderne 2- of 3-kamer vakantiewoningen in het Luchtkurort Willingen. Inmiddels zeer hoog gewaardeerd op zoover.nl. Een echt vakantie gevoel krijgt u namelijk hier. Of u nu van wandelen, mountainbiken, skiën, langlaufen of van de wintersport sfeer wilt genieten, hier in het Hoch Sauerland in de regio van Willingen en Winterberg bent u er echt helemaal uit. Ervaar dat de eigenaren van hun hobby hun beroep hebben gemaakt.

In welk jaargetijde u ons ook bezoekt. Of u nou een weekend, midweek of langer een vakantiewoning in het mooiste stukje van Sauerland wilt huren, wij zorgen ervoor dat u thuis nog lang zult nagenieten. Want daar is uw vakantie in Willingen - Sauerland toch ook voor bedoeld. In ons vakantiehuis bieden wij u de mogelijkheid om in de knusse eetkamer een overheerlijk ontbijt te nuttigen. Prima kwaliteit voor een vriendenprijs natuurlijk. U kunt dit dagelijks vooraf beslissen.

U verblijft in een moderne comfortabele vakantiewoning met eigen keuken, douche/wc, ruime huiselijke woonkamer (met balkon) en naar keuze 1 of 2 slaapkamers. Een DVD speler, DVD uitleen en Draadloos internet staan gratis tot uw beschikking. Iedere vakantiewoning heeft een ruim balkon op de zonzijde, vrij uitzicht op het prachtige berglandschap. De ruime vrije tuin is voor iedereen te gebruiken en vanuit de tuin loopt u zo de natuur in. Talloze wandel- en Mountainbike routes beginnen hier.

Contact:

Haus Alle Jahreszeiten 
Zur Schlade 4
34508 Willingen-Usseln
Duitsland
E-mail: info@hausallejahreszeiten.de
Telefoon: 0049 5632 969 979
Mobiel: 0049 1725 712 531
https://www.hausallejahreszeiten.de/