De beste logeeradressen vindt u hier!

Overnachten in Wleń

  • DSC_9134
  • DSC_9151
  • DSC_9459
  • DSC_9470
  • DSC_9185
  • DSC_9273
  • DSC_9303
  • DSC_9465
  • DSC_9466
  • DSC_9462


Agrotoerisme-complex «Jaskółka»

Ontdek ons agrotoerisme-complex «Jaskółka», een oase van rust en vrede in een ecologisch schoon gebied, waar heuvels soepel overgaan in monumentale bergtoppen. Hier, op uitgestrekte gronden omgeven door de Bóbr-vallei, komt onze boerderij tot leven te midden van weelderige groene heuvels, terwijl de silhouetten van de bergen grootsheid aan het landschap toevoegen. Dit is de plek om volop te genieten van de eenzaamheid en het prachtige uitzicht op ongerepte natuur.
Gelegen in het pittoreske zuidwesten van Polen, op slechts 25 kilometer van de historische stad Jelenia Góra, ligt «Jaskółka» nabij het gezellige dorpje Marczów. Het is de perfecte plek voor diegenen die eenzaamheid en harmonie met de natuur zoeken. Hier, tussen de oude bossen en de frisse lucht, kunt u de dagelijkse stedelijke drukte vergeten en u onderdompelen in de rust van de ongerepte natuur.
Ontdek de prachtige wereld van het paardrijden op Tinker-paarden. Bekend om hun vriendelijke aard en prachtige schoonheid, zijn ze perfect voor ritten langs pittoreske paden door groene heuvels en schaduwrijke bossen. Deze ritten bieden een unieke kans om te genieten van de schoonheid en rust van de lokale natuur, in interactie met nobele dieren. Voor beginners en kinderen hebben we een handige arena om veilig en comfortabel uw reis in de paardrijdwereld te beginnen.

Paardrijden
Wij nodigen u uit in onze paardenwereld, waar onvergetelijke avonturen op de rug van Tinker paarden op u wachten. Deze nobele dieren staan bekend om hun kalme karakter en prachtige schoonheid. We hebben twee stallen ter beschikking met vele Tinkers, een ras dat bekend staat om zijn vriendelijkheid en uitstekende leereigenschappen, wat ze ideaal maakt voor zowel beginnende als ervaren ruiters.
Voor beginners bieden wij lessen aan in een kleine ronde manege, waar u in een veilige en gecontroleerde omgeving de basisbeginselen van het paardrijden en paardenbeheer kunt leren. De grote manege is perfect voor meer geavanceerde lessen en trainingen, evenals voor activiteiten tijdens slecht weer.
Paardrijtochten worden georganiseerd langs schilderachtige routes in de omgeving en boswandelpaden, waar u kunt genieten van de schoonheid van de lokale natuur en echt één kunt worden met de omgeving. Deze vorm van ontspanning biedt u niet alleen het plezier van interactie met deze prachtige dieren, maar helpt u ook om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte door de frisse lucht en de rust van de natuur in te ademen.


Zie onze websites  www.jaskolka.com en www.tinker.pl

TELEFOONS
(+48) 516 414 033DutchGerman
(+48) 571 239 399PolishEnglish
(+48) 757 136 587International
E-MAIL
info@jaskolka.com
ADRES
Marczów 56
59-610, Wleń
Polska