De beste logeeradressen vindt u hier!

Logeren in Penne

 • 20191107_093713
 • Blokhut Italie.jpg klein
 • Blokhut kamperen Italie (4)
 • Boshutje
 • Buitenkeuken (2)
 • camping
 • Dicaro (4)
 • Ingerichte tent (4)
 • Zweedse fakkel
 • Kleinschalig camping Italie
 • Picknick bij Blokhut
 • Slaapkamer blokhut (2)


Natuurhuisje

Het natuurhuisje staat op het heuvelachtig terrein tussen eeuwenoude olijfbomen en is rustiek ingericht.
Het bestaat uit een woongedeelte inclusief een koelkast keukenblok met een uitgebreide keuken-inventaris. In het aparte slaapvertrek staat een twee persoons-bed. In het woongedeelte kan maximaal één opklapbed bij geplaatst worden voor een extra persoon. Indien nodig kan er een extra tentje opgezet worden.

De blokhut is rustig gelegen aan de zijkant van de mini-camping en heeft naast een overkapping een eigen tuin en terras.
Terwijl je binnen aan de ontbijttafel zit, kun je door de antieke serredeuren te openen, de natuur ‘in huis halen’. Rondom de blokhut zijn diverse zitjes gecreëerd.
Al meegenietend van het heerlijke Abruzzese leven kun je rondom de blokhut meedraaien met de zon, die aan het eind van de dag langzaam onder gaat tussen de magische toppen van de Apennijnen.


Tiny house, Pipowagen of natuurhuisje…,

Door het geweldige uitzicht op het hooggebergte van de Appenijnen en de hoge veranda tussen de Acacia-bomen is wellicht natuurhuisje de beste benaming, maar we hebben toch besloten om deze hut op een oude boerenkar trekkershut te noemen.
Dus wil je vrije tijd doorbrengen midden in moeder natuur op het terrein van onze kleine camping met heel veel privacy? Dan is deze trekkershut wellicht de ideale accommodatie voor jou.
Wandelaars of reizigers die op doortocht zijn kunnen in de hut overnachten om de volgende dag weer verder te gaan, maar het is natuurlijk ook mogelijk om er een langer verblijf van te maken.


Huurtent op een kleine camping!

Zin in een weekje kamperen op een terrassencamping in Abruzzo Italië met uitzicht op de bergen en dichtbij zee?
Maar……. heb je geen zin in de lange reis en het vele inpakwerk? 
Op Rocca di Sotto staat op een plek van circa 40 m2 een compleet ingerichte rent-a-tent voor jou klaar! 
De ingerichte tenten zijn piramide tenten voor maximaal 4 personen en bevinden zich op het heuvelachtig terrein tussen de eeuwenoude olijf- en walnotenbomen. In de schaduw van deze gigantische bomen, kun je aan de picknicktafel of in de luie stoel genieten van het imponerende uitzicht op de Apennijnen.
De stormtent staat op jouw ‘eigen’ terras en is volledig kant en klaar voor een relaxte rustige kampeer vakantie.
Het kooktoestel, de koelbox en allerlei andere keuken benodigdheden maakt het verblijf compleet.
Onze tenten hebben een lampje op zonne-energie.


Kleinschalige agricamping

Wakker worden op onze boerderij natuur camping onder een eeuwenoude olijfboom, slaperig de tent openritsen en genieten van het uitzicht op de opkomende zon, die plagerig de toppen van de Apennijnen kietelt. Kampeervakantie op zijn best!
Dat kan als je op een van de terrassen van onze kleinschalige rustieke agricamping kampeert met een eigen tent of vouwwagen.
Op het heuvelachtig terrein tussen de honderd oude olijfbomen vindt je 18 ruime gras tentplaatsen voor een eigen tent of vouwwagen. Er kunnen maximaal 40 personen verblijven, die om dezelfde reden bij ons zijn: rust, ruimte, privacy en genieten van de natuur.


Wildkamperen

Stel je eens voor: een afgelegen, stil en uniek kampeerplekje bij de bergbeek (in juli en augustus weinig tot geen water) in het bos op een terrein onderaan de helling. Hout sprokkelen, genieten rond het eigen kampvuurtje, een potje koken en dan heerlijk slapen met alleen de geluiden van de natuur om je heen…. Dit noemen wij slowcampen.
Het avontuurlijke van wildkamperen in Italië!, maar de luxe van het terras, de op te halen broodjes die ’s ochtends vers worden gebakken en een warme douche op loopafstand.

Slowcampen is een “into the wild” -beleving met een vleugje luxe. Wie durft?


Meer weten? Mail naar info@roccadisotto.com. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +39 085 823463 of whatsapp +39 3343983466


Rocca di Sotto

Contrada Montanari 3

Roccafinadamo

65017 Penne (PE)
Italië

http://roccadisotto.com/