De beste logeeradressen vindt u hier!

Logeren in Vledder

  • theepot-960
  • 3
  • 2
  • 1

Welkom bij Moe’s tuin in Vledder, ook in tijden van corona

Een leuk adres voor een weekendje er tussenuit? Om te fietsen of te wandelen door het mooie Drentse land? In Vledder, in Zuidwest-Drenthe, ligt Moe’s tuin, ideaal voor een ontspannen weekendje-weg, een actieve midweek of zelfs een paar weken vakantie.


Bed and Breakfast

U kunt overnachten in een comfortabel woonhuis, waar drie tweepersoons-kamers de gasten ter beschikking staan. U geniet van een heerlijk ontbijt met verse producten, vaak uit eigen tuin. Een grote ecologische tuin nodigt de bezoekers uit om een kijkje te nemen. De moestuin, de perken met dahlia’s, de wilde-bloementuin en de ganzenweitjes met de fruitbomen zullen u bekoren.


Vakantiewoning

Als u langer wilt blijven, bijvoorbeeld voor een vakantie in het mooie Drentse land, dan kunt u onze vakantiewoning huren, gelegen in de grote, rustige, tuin van Moe’s tuin. Het is een mooi huis, voorzien van alle gemakken, waarin u zich zeker thuis zult voelen. In 2018 won de vakantiewoning zilver in de wedstrijd van Heerlijke Huisjes.

Zuinig met water en energie

De toiletten van de kamers in de bed and breakfast en de vakantiewoning worden gespoeld met hemelwater. Vakantiewoning en bed and breakfast worden verwarmd met een warmtepomp, die bij heel warm weer koeling brengt. Het warme water in de vakantiewoning komt van een zonnecollector op het dak.


Contact

Gegevens voor bed and breakfast en vakantiewoning

Wil en Hans van de Rotte
De Hoek 41
8381 BK Vledder
(0521) 380090
e-mail: hansenwil.vanderotte@planet.nl

https://moestuinvledder.nl/